Rental Led Ekranlarla Fuar Alanınızı Canlandırın

rental-fuar-led-ekranlar

Rental Led Ekranlarla Fuar Alanınızı Canlandırın

Rental Led Ekranlarla Fuar Alanınızı Canlandırın 2022-11-04 07:59:21

Reklamcılık her geçen yıl gelişen ve değişen teknolojinin de etkisiyle yeni çözümler üretiyor ve daha canlı bir hale geliyor. Led ekranlar da son yıllarda hem açık hava reklamcılığında hem de kapalı alanlarda giderek popülerleşen reklam çözümleri olmuştur. Pazarlamanın büyük bir bölümünün görsel odaklı olduğu günümüzde ise Led ekranlar bu alan için en doğru görsel pazarlama aracı olmuştur. Markaların ise kendilerini en iyi pazarlayabildikleri ve geniş müşteri kitlelerine ulaşmalarını sağlayan alanlar da fuar organizasyonlarıdır. Her sektörün kendi fuar organizasyonu yapılır ve bu fuarlar yerine göre değişmekle beraber birkaç gün veya bir hafta sürebilir. Bu da marka sahiplerine kendilerini yeni müşterilere tanıtmak için sunulan birkaç günlük bir fırsat anlamına gelir. Markalar ise bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için çeşitli çözümler ararlar ve Led ekranlar fuarlar için en iyi reklam çözümlerinden biri haline geldiği için son yıllarda rental kiralık Led ekranlara ciddi bir talep vardır.

Kiralık Led ekranlar, fuar organizasyonları gibi kısa süreli alanlarda uygulama yapılan ürünlerdir ve yapıları itibariyle kurulumları daha kolaydır. Kurulacak sistemin ölçüsüne göre parça halinde kabinlerle kurulur ve sökülürler. Bunun dışında fuar stant alanınıza göre özel projeler, esnek Led ekranlar, oval veya köşe Led ekranlar tasarlanabilir. Yüksek yenileme hızı ve canlı renklere sahip Led ekranlarla hem müşterilerinizin dikkatini çekebilir hem de fuar stant alanınıza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca fuar alanınızda taşınabilir tekerlekli olarak kullanabileceğiniz Poster Led ekranlarla da stant alanınıza hareket katabilirsiniz. Led ekranların bir diğer avantajı da arıza durumda müdahalenin kolay olması ve arızanın maliyetinin düşük olmasıdır. Yakın mesafeden net görüntü sunan rental fuar Led ekranlarını kullanması oldukça pratiktir ve basit bir bilgisayar bilgisiyle Led ekranlarda rahatlıkla markanızın reklamlarını oynatabilirsiniz.

Ledeksan Led Teknolojileri olarak sektörde 14 yıllık tecrübemizle ve uzman kadromuzla fuar stant alanlarınız için en yenilikçi Led ekran çözümlerini sizlere sunuyoruz ve fuar süreniz boyunca ekibimizin Led ekranlarla ilgili teknik desteği sizin yanınızda oluyor. Qiangli Led panellerle yüksek yenileme hızı ve birinci kalite ürün deneyimine sahip olabilirsiniz. Standart dışı projelerle istediğiniz şekilde Led ekran imalat ve tasarımı yapabilir ve fuar standınızı canlandırabiliriz.

To Top