Novastar VX400s Video Processor

novastar-vx400s-processor

Novastar VX400s Video Processor

Novastar VX400s Video Processor 2022-08-09 11:42:27

NovaStar Vx400s Video Processör Profesyonel Led ekran video kontrol sistemidir. 2.3 Milyon piksel desteği bulunur. Vx400s Video Processör mükemmel ekran kontrolü ve olağanüstü görüntü kalitesini birlikte sunar.

Novastar VX400s LED Ekran Video Denetleyicisinin Özellikleri:

1)    HDMI/DVI video girişini ve HDMI ses girişini destekler.

2)    Sistem konfigürasyonu, video processör üzerinde ki bir düğme kullanılarak yapılandırılabilir.

3)    2 × CVBS, 2 × VGA, 1 ×SDI, 1 × DVI, 1 × HDMI ve 1 × YPbPr dahil olmak üzere çeşitli video giriş konektörleri sağlar. Bazı konektörlerin giriş çözünürlükleri 1080p@60Hz'e kadar olabilir. Görüntü ekran çözünürlüğüne göre serbestçe ölçeklendirilebilir.

4)    Renklerin aslına sadık kalınmasını sağlamak için farklı ekranlar tarafından kullanılan LED'lerin farklı özelliklerine dayalı olarak beyaz dengesi kalibrasyonu ve renk gamı ​​eşlemesi uygular.

5)    Yüksek bit derinliğine sahip video girişini destekler: 10bit/8bit.

6)    Video çıkış yükleme kapasitesi 2,3 milyon pikseldir ve desteklenen video biçimleri RGB, YCbCr4:2:2 ve YCbCr4:4:4'tür.

7)    Profesyonel kalitede resim gösterimini güçlendirmek ve görüntülemek için kesintisiz yüksek hızlı geçiş ve solma/karartma efekti sağlar.

8)    NovaStar yeni nesil kalibrasyon teknolojisini benimser ve hızlı ve verimli bir kalibrasyon süreci sağlar.

9)    Görselleştirilmiş LCD ekran ve farklı düğme göstergeleri, sistem kontrol işlemlerini basitleştirir.

Novastar kontrol kartlarını en uygun fiyatlarla firmamızdan temin edebilir, web sitemiz üzerinde yer alan diğer ürünleri inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Led ekran sektöründe en yaratıcı çözümlerin adresi Ledeksan ile siz de müşterilerinize en uygun açık hava reklam çözümlerini sunabilirsiniz.

Ürün teknik detayları için https://www.ledeksan.com/oem/novastar-control-cards/vx400s-video-processor sayfamızı inceleyebilirsiniz.

To Top