P3 Dış Mekan LED Panel

p3-smd-dis-mekan-led-panel

P3 Dış Mekan LED Panel

P3 Dış Mekan LED Panel 2021-09-29 10:31:00

LED sektöründe panel üretiminde lider firmalardan Qiang Li, bugün dünya çapında pek çok bölge için panel üretip göndermektedir. Türkiye Distribütörü olduğumuz Qiang Li firmasının öne çıkan özelliği, yüksek kalitedeki ürünleri uygun fiyatlarla sunmasıdır. Dış mekan LED ekranlarda kullanılan pek çok ürünü olan Qiang Li markasının P3 dış mekan LED paneli, yakın mesafe için tercih edilen ürünlerden biridir. 3-4 metre izleme mesafesi ile dış mekan ürünler arasında yüksek çözünürlüğe sahiptir ve size istediğiniz kaliteyi sunar. P3 dış mekan LED panel, IP65 sertifikasına sahip olduğundan dolayı dış mekan koşullarına (su, yağmur, kar gibi) dayanıklıdır ve su geçirmezdir. Aynı zamanda yaklaşık 5000 nits yüksek parlaklık seviyesi sayesinde, dış mekanda güneş ışınlarına karşı net bir görüntü verebilir.

HD görüntü desteği sayesinde istediğiniz görüntü ve videoyu yüksek kalitede müşterilerinize sunabilir ve dikkatler üzerinize çekebilirsiniz. Pek çok formatta görseli (JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF)  ve video (AVI, WMV, MP4, MPG, FLV, MKV, MOV)  oynatabilir. LED ekranlarda opsiyona göre yer alan Wi-Fi, USB ve CAT-6 Ethernet bağlantıları sayesinde veri aktarımı yapabılabilir. Tercih edilirse Video Processor cihazı ile HDMI kaynaktan doğrudan canlı görüntü verilebilir ve geniş renk paleti desteğiyle canlı renkleri LED ekranlarda görüntüleyebilirsiniz.

Açık hava reklamcılığının son yıllarda giderek yaygınlaşan bir alternatifi olan LED ekranlar, genel kullanımı ve teknik servis sürecindeki kolaylıkları sebebiyle yoğunlukla tercih edilmektedir. P3 dış mekan LED ekran ise açık hava reklam alanlarında ve mağaza tanıtım amaçlı olarak yüksek çözünürlüğü sebebiyle sıklıkla tercih edilmektedir. LED ekranı oluşturan Qiang Li P3 dış mekan LED paneller, dış mekana özel yalıtımı ve panel kalitesi ile oldukça uzun ömürlü bir üründür. Dolayısıyla bu LED paneller ile kurulan LED ekranlar da uzun ömürlü olur. Ayrıca geniş izleme açıları sayesinde 130 dereceye kadar net görüntü verebilir. 16 cm x 32 cm panel ölçüleri sayesinde modüler kurulum yapılabilir ve istediğiniz ölçüde LED ekran imalatı mümkündür.

To Top