SIGN İSTANBUL 2022 Fuarındayız!

sign-istanbul-2022-fuarindayiz

SIGN İSTANBUL 2022 Fuarındayız!

SIGN İSTANBUL 2022 Fuarındayız! 2022-08-29 05:49:11

Ledeksan Led Teknolojileri olarak bu yıl 08-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 23. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı olan SIGN İSTANBUL'da sizleri bekliyor olacağız. Fuar boyunca standımızda ziyaretçilerimizi çeşitli ürünleri canlı olarak deneyimleme fırsatı bekliyor. Standımızdaki LED ekranlar:

- P5 Dış Mekan LED Ekran

- P4 Dış Mekan LED Ekran

- P3 Dış Mekan LED Ekran

- P2.5 Dış Mekan LED Ekran

- P3 İç Mekan LED Ekran

- P2.5 İç Mekan LED Ekran

- P1.86 İç Mekan LED Ekran

- P2 Flexible İç Mekan LED Ekran

Fuar alanında bulunan bütün iç mekan ve dış mekan LED ekranlarımız Qiang Li kalitesiyle sınıfının en iyisidir ve yüksek çözünürlük sunmaktadır. LED ekranların kullanım alanları çok çeşitlidir. Reklam panolarında, bina dış cephelerinde, mağaza iç ve dış alanlarında, konferans salonlarında ve gösteri merkezlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Dış mekan LED ekranlarda ürünü oluşturan LED paneller IP65 yalıtım standartlarına uygun olduğundan, yağmur ve kar gibi dış ortam koşullarında sorunsuz olarak çalışmaktadır.

İç mekan LED ekranlar ise canlı renk kalitesi ve yüksek çözünürlüğüyle; TV stüdyoları, konferans salonları, toplantı odaları, konser alanları, fuar standları, podyumlar ve kurumsal firmaların reklam alanları gibi pek çok alanda yaygın olarak tercih edilmektedir. Metrekaredeki piksel yoğunluğunun fazla olması görüntü kalitesini başarılı kılar. İç mekan LED ekranlar enerji tasarrufu ile öne çıkarken kolay kullanımı ise tercih sebebidir. Reklam ve tanıtım filmlerini Wi-Fi veya CAT-6 bağlantı ile anlık HD kalitesi ile LED ekrana anlık olarak yansıtılabilir veya video processor bağlantısı ile de canlı görüntü oynatılabilir.

Fuar alanında ürünlerimizi yakından inceleyebilir ve LED ekranlarla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında merak ettikleriniz varsa standımızı ziyaret edebilirsiniz. Ledeksan olarak sizleri standımıza davet ediyoruz!

Adres: 14. Fuar Alanı (Hall) No: J-20

To Top